Huh että maistuu kossurusschian hyvältä kunnon kämppä uusiksi -operaation jälkeen. Uusi akaasiapuinen kirjoituspöytä ja samaa laatua oleva tv-taso pönöttävät nyt omilla paikoillaan tässä 19 neliön tilaihmeessä. Tilaamaani tuolia eivät vielä olleet saaneet jostain syystä roudattua jostain hevonkuusesta sinne varastolle suatana! Hirveä vanha lapsuudenaikainen työtuolini ei nyt oikein istu tähän aika intiahenkiseksi käyneeseen nurkkaukseeni, no kohta heivaan sen meditaation, mietiskelyn tai parin jooga-asanan avulla pihalle.

Joo ihan kivaa kyllä sisustaa kämppää juuri niinkuin itse haluaa. Siis aika helvetin mukavaa. On pirun nautinnollista laittaa omasta mielestä kauniita esineitä ja huonekaluja paikoilleen, kokeilla, siirtää sinne ja takaisin ja katsoa kun huoneen ilme muuttuu koko ajan mieluisammaksi. Olla ihan varma, että tämän näköisessä tilassa viihtyy loistavasti.

Olen jo jonkin aikaa hokenut: en muuta ikinä täältä! Saatte HOASin gorillat hakea mut väkisin pois täältä itähelsinkiläisestä opiskelija-asuntolasta! Viis siitä vaikka tulis joskus tsägällä valmistuttua. En muuta!